Over Saar

Hoi Luvvie, wat leuk dat je op mijn pagina terecht bent gekomen. Mijn naam is Sarina, maar iedereen noemt mij eigenlijk altijd Saar. Ik ben 29 jaar en woon in het centrum van een heerlijk vestingstadje genaamd Gorinchem. Je hebt er vast wel eens over gehoord, op de radio bij de dagelijkse file berichten. Lekker centraal gelegen in Nederland en dat komt goed uit omdat ik het hele land doorreis om jullie kennis te laten maken met mijn musthaves.

Ik sta het hele jaar door op de meest leuke evenementen, braderieën, jaarmarkten en fairs. Daarnaast kom ik ook wel eens gezellig bij mensen thuis die het leuk vinden om een party te houden en lekker privé willen shoppen samen met vriendinnen, tantes, de buurvrouw en collega’s. Ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, gezellig te kletsen en iedereen blij te maken met mooie accessoires. Want dat is wat ik doe, jou verblijden met de mooiste accessoires, en dan vooral diegene met leuke (dieren)prints en mooie kleuren combinaties.

Ik ben altijd al een sociaal dier geweest dat mensen wilt helpen, op welke manier dan ook. Dit is ook de reden waarom ik in 2020 als pedagoog ben afgestudeerd. Het is mijn passie om met mensen mee te denken, er voor mensen te zijn en creatief aan het werk te zijn. Daarnaast werk ik graag met passie vanuit mijn hart en dat is de reden dat ik nu volledig voor mezelf werk. Ik heb ADHD en ben in mijn hoofd altijd met 100 creatieve dingen te gelijk bezig. Dit zorgde ervoor dat ik in 2018 Luvvies by Saar naast mijn studie heb opgezet.

Saar | Sarina | Luvvies | Haarbanden

Ik vind het heerlijk om mijn vrije tijd te besteden aan het creëren van mooie accessoires en musthaves. Wat begon met het maken van oorbellen en andere sieraden, is nu ontwikkeld tot mijn eigen haaraccessoires lijn, een Ibiza kleding collectie en een eigen tassenlijn. Mijn focus ligt nu op onze haarbanden die de hele dag op zijn plek blijven zitten, ondertussen hebben we duizenden vrouwen enthousiast gemaakt en zijn er steeds meer verkooppunten in Nederland die onze haarbanden aanbieden.

Het begon allemaal met het online verkopen van mijn producten, en dat doe ik nog steeds. De webshop www.luvvies.nl is nu een paar jaar in de lucht. Ik heb ondertussen duizenden vrouwen in Nederland en België blij mogen maken met mijn unieke musthaves en dat is waar ik echt gelukkig van word. Op deze manier kan ik ondernemen met mijn hart en heb ik de vrijheid om zelf keuzes te maken, daar ga ik echt lekker op, dat is waar ik écht gelukkig van word.

Laten we connecten!

Op social media hou ik je op de hoogte van nieuwe producten en acties en geef ik je kijkjes achter de schermen. Volg Luvvies op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven!

De haarbanden van Luvvies zijn

De haarbanden van Luvvies zijn uniek en worden met de hand gemaakt van stoffen die we met liefde en zorg voor jullie uitzoeken.  

Scroll naar boven

Inloggen

Heb je nog geen account?

Vraag dan hier een account aan!