IMG_7283

Tassen van Luvvies

Restleer

Alle tassen uit onze collectie zijn gemaakt van restleer. Dit zijn kleine stukjes leer die overblijven bij fabrieken met een grote productie. Van al deze stukjes leer worden er tassen gecreëerd om leer verspilling tegen te gaan met overbodig leer afval. 

Dit allen gebeurt vanuit een zero-waste visie. Dit maakt ons concept ontzettend duurzaam en geliefd onder een brede doelgroep

Uniek

Omdat onze tassen gemaakt worden van kleine stukjes restleer, is iedere tas uniek. Dit betekent dat geen enkele tas hetzelfde is. Dat vinden wij prachtig in een maatschappij waar veelal sprake is van massa productie. 

Alle tassen zijn gemaakt van echt leer. De tassen spreken zich uit in verschillende keluren, prints en ontwerpen. Iedere tas heeft volledig zijn eigen karakter en is 100% uniek.

Fairtrade

De wereld mooier maken is onze visie. Daaronder valt grotendeels het ondersteunen en groter maken van het ambachtsatelier waar wij mee samenwerken. Al onze musthaves worden met de hand gemaakt in een familie atelier in India, waar sprake is van hoge kwaliteitsnormen. 

Daarnaast is er sprake van lokale veilige en ethische werkomstandigheden. Alle ambachtslieden binnen het atelier zijn volwassen en krijgen een eerlijk betaald loon. 

Wij streven beiden naar een prettige samenwerking waarin we met elkaar kunnen groeien en de wereld een beetje mooier maken.

Stoffen groothandel | Sarina Verkaik

Bandana's van Luvvies

Onze bandana’s worden allemaal met de hand gemaakt door mijn lieve moeder.
Het proces begint bij het uitzoeken van stoffen die aansluiten bij het seizoen, mijn bedrijf en jullie voorkeuren. Stad en land reis ik af om de mooiste stoffen voor jullie te scoren. Vervolgens maakt mijn moeder er prachtige bandana’s van.

Het fijne aan onze bandana’s is dat deze haarband écht de hele dag op zijn plek blijft zitten. Geef geschuif, geen haarband die weer eens uitglijdt, ze zitten comfortabel,
blijven goed op hun plek zitten en zijn geschikt voor ieder formaat hoofd (ja ook als je een klein of juist groot hoofd hebt). Je knoopt de bandana om op een manier die voor jou fijn is. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de bandana’s te dragen. Inspiratie filmpjes kun je terug vinden op mijn Instagram account.

Uitgelichte producten