bandana | Haarband

Bandana's van Luvvies

Luvvies bandana's

Mijn missie is jullie blij maken met mooie, kwalitatieve musthaves. Mijn meisjes droom is dan ook in vervulling gekomen, er lopen ondertussen duizenden vrouwen met mijn musthaves.. 

De bandana collectie is al jaren een enorm succes en wordt in samenwerking met mijn liefste moeder voor jullie gecreëerd. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ondertussen het hele gezin heb ingeschakeld nu we steeds meer aan het groeien zijn.

De bandana’s worden met de hand gemaakt en er zit ontzettend veel liefde in. Alle bandana’s zijn gemaakt van stoffen die wij zorgvuldig voor jullie uitzoeken.

Het proces begint bij het uitzoeken van stoffen die aansluiten bij het seizoen, mijn bedrijf en jullie voorkeuren. Stad en land reis ik af om de mooiste stoffen voor jullie te scoren. Vervolgens maken wij er prachtige bandana’s van. Dit allen gebeurt vanuit een zero-waste visie. Daarmee bedoel ik dat wij bijna geen product verlies hebben omdat we van alle reststukjes, scrunchies maken. 

Dit maakt ons concept ontzettend duurzaam en geliefd onder een brede doelgroep in een maatschappij waar veelal sprake is van massa productie ( al moet ik eerlijk bekennen dat het ondertussen aardig gaat lijken op massaproductie nu er ondertussen bijna 10.000 bandana’s zijn gemaakt.

Ik vind het fijn om mezelf te onderscheiden van andere shops en vanuit passie mijn beroep uit te oefenen. Hieruit is deze prachtige, al zeg ik het zelf, collectie gekomen. Als je interesse hebt om onze bandana’s in jouw winkel, boutique, salon of webshop te verkopen, stuur me dan een berichtje. Onze bandana’s zijn ondertussen te koop bij verschillende salons en winkels.

Fall in Luv with your bandana

Het fijne aan onze bandana’s is dat deze haarband écht de hele dag op zijn plek blijft zitten. Geef geschuif, geen haarband die weer eens uitglijdt, ze zitten comfortabel, blijven goed op hun plek zitten en zijn geschikt voor ieder formaat hoofd (ja ook als je een klein of juist groot hoofd hebt).
Je knoopt de bandana om op een manier die voor jou fijn is. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de bandana’s te dragen. Inspiratie filmpjes kun je terug vinden op mijn Instagram account.

Ik hoor graag van je wat je van deze collectie vindt en als je ideeën hebt voor leuke kleuren of prints, laat het me dan vooral weten.

Fall in luv with your new bandana

Inloggen

Heb je nog geen account?

Vraag dan hier een account aan!